VEELGESTELDE VRAGEN

Bewaar de Bonbons liever niet in de koelkast omdat door de vochtigheid in de koelkast er witte uitslag kan ontstaan op de Bonbons. De Bonbons kunnen dan nog gerust worden gegeten maar het ziet er niet meer echt mooi uit. Bonbons kunnen 3 weken bewaard worden op een niet vochtige, donkere plaats met een temperatuur tot de 18 graden. Mocht het heel warm zijn plaats ze dan wel in de koelkast, en haal ze ongeveer een uur voor consumptie uit de koeling voor een optimale smaak beleving.

Je kunt het beste vaststellen of Bonbons niet meer goed zijn door te zien, ruiken en proeven. Als de Bonbons muf of beschimmeld zijn, dienen ze weggegooid te worden.

Zie kopje: Hoe worden deze bonbons gemaakt.

Nee, lang niet allemaal er worden er veel op room basis gemaakt.

Alles wordt gemaakt van Callebaut chocolade

U kunt op de website u gewenste doosje uitzoeken met de bijbehorende tekst (verjaardag, moederdag, fijne feestdagen enz.)

We streven erna om de bonbons de werkdag na de bestelling op te sturen via PostNL.
Na het opsturen duurt het ongeveer 1 a 2 werkdagen.

Wilt u een grote hoeveelheid Bonbons of andere lekkernijen bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft? Bij Chocokaatje kunt u alles bestellen wat u maar wilt! Om een bestelling te doen kunt u bellen naar 06-42527586 of een e-mail sturen naar info@chocokaatje.nl

Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Voor een klacht kunt u bellen naar 06-42527586 of een e-mail sturen naar info@chocokaatje.nl

AANVULLENDE INFORMATIE:

▪ Hoewel de getoonde informatie op Chocokaatje met de uiterste zorg is samengesteld kan de houdbaarheid van een product altijd afwijken.

▪ Stel daarom altijd vast met zien, ruiken en proeven of het product nog houdbaar is. Bij twijfel wordt aangeraden altijd het product weg te gooien.

▪ Producten met een verstreken TGT datum dienen altijd weggegooid te worden. Deze zijn niet meer geschikt voor consumptie.